Ramsgate

Mijn vertrek uit Zuidland is al meer dan een week geleden. Dinsdag 3 mei vertrok ik vanaf de werf van Jan Vink (aan het Spui) naar de 2 km verder gelegen jachthaven Blinckvliet. Dat schoot lekker op ;-) Volgende dag naar Zierikzee, waar het goed liggen was, zij het drie lagen dik. Daar stapte Wouter aan boord. Doel was zeilen naar Ramsgate heen en terug. Bij gebrek aan (voldoende) wind kwam er niets van zeilen en ging de motor elf uur lang aan.

Vanuit Ramsgate heb ik de trein gepakt naar Londen waar Lawrence en Chiara mij getrakteerd hebben op een warm welkom met heerlijke lasagna en pizza.
De volgende ochtend terug naar mijn scheepje, met brood, wijn en wat er van de pizza’s over was. Wederom een koningsmaal.

3 gedachten aan “Ramsgate”

  1. Hee lieve pap,

    Wat jammer van de windloze overtocht, maar wat je daar aantrof moet vast leuk zijn geweest (L&C) :-)
    Ik kijk uit naar nog meer berichtjes van je!
    Wees voorzichtig!

    Liefs

  2. Hey bert, fijn om even iets te lezen. Jaloers!!! Wat een mooi scheepje heb je toch. Wij zitten bij lies (mels,ben en ik). Hoop dat alles ok is met je. De weersvoorspellingen zijn volgens mij heel goed… :)) Geniet! Dikke kus van ons allemaal.

  3. Ha Bert,

    Ik maar kijken op die site en er gebeurt niets. Maar nu ben je al weer heen en weer en terug in het Zeeuwse. Vanmorgen gekeken en een update en nu al weer een. Niet teveel er aan doen anders ben je 100% met updates bezig. En verder begrijop ik het al, lekker dobberen, eten drinken en niks doen. Nou ja lekker met de handjes knutselen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.